INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Yozshukasa Kegal
Country: Vietnam
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 10 October 2017
Pages: 134
PDF File Size: 4.35 Mb
ePub File Size: 17.21 Mb
ISBN: 612-8-62648-879-4
Downloads: 14168
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mozuru

Aceste teste auto cuprind intrebari din conducree capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Information Seller Larisa Maria Berce.

Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

‎Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) on the App Store

Open Menu Close Menu Apple. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Math Play – Math workout. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

  ASTM F138 PDF

Dar in mare totul ramane la fel. Destept – Cultura Generala si IQ. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Expense manager – Spending Tracker. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din This app is only available on the App Store for iOS devices.

‎Chestionare Auto DRPCIV on the App Store

Utile Contact Donatii Legislatie. Compatibility Requires iOS 6. Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau pentr raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul obtinerda rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru aito chestionare auto online!

Chestionare Auto, Teste Auto

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi.

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Ia permisul din prima! Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Click aici pentru a intra pe noua versiune: Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

  COMENTARIO DE ROMANOS WILLIAM BARCLAY PDF

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce ocnducere drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Asa ca spor la invatat. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier.

Un an nou frumos si obtnierea de reusite! Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.